Self portrait Jeroen Paalvast

NL

Jeroen Paalvast studeerde in 2013 af als beeldende kunstenaar aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Eerder rondde hij de studie Cultuur- en wetenschapsstudies af aan de Universiteit Maastricht en een master Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is een bevoegd kunstdocent met ervaring als docent tekenen, CKV en als museumdocent.

Zijn werk bestaat uit tekeningen, films, boekjes en tekstfragmenten over kunst, literatuur en filosofie, work in progress en poëtische beschouwingen. De thema's in zijn werk zijn onder andere tijd en (besloten) ruimte, de balans tussen beeld en tekst en de relatie tussen het (alter)ego en de buitenwereld.

Contactgegevens:
jeroenpaalvast@gmail.com
+31(0)6-45758202

ENG

Jeroen Paalvast graduated in 2013 as a visual artist at the Royal Academy of Art in the Hague. He makes drawings, movies, booklets and text fragments on art, literature and philosophy and poetry . Central themes in his work are time and (closed) space, the balance between image and text and the relation between the (alter)ego and the outside world.

back to jeroenpaalvast.nl